Sheremetyevo

We zijn aangekomen op Sheremetyevo, het vliegveld van Moskou. Na 3 uurtjes vliegen, waarbij we zelfs om 02:00 avondeten aangeboden kregen, zijn we hier beland. Met de vertrekhal van Schiphol een wereld van verschil: een oud en lelijk gebouw zonder airco (waar het dus om vijf uur ‘s ochtends al niet te harden was) waar mensen vrolijk op elke hoek in de hal staan te roken. Gelukkig konden we al snel voorbij een meest dubieuze bagagecontrole op weg naar de nieuwe terminal, met airco en WiFi!
Toch zitten we met een groot probleem… ons vliegtuig vertrekt pas om 20:00. Dat betekent dus 15 uur wachten. Daarvan hebben we er nu dus nog vier te gaan. Nu heb ik in het vliegtuig al geen oog dicht gedaan, maar ik was wel van plan om goed te slapen in het volgende vliegtuig om niet helemaal brak in Tokyo aan te komen. Maar dan moet ik nu wel wakker zien te blijven :P . We gaan zien of dat lukt.
Ook ben ik, niet helemaal toevallig, Rob – een studiegenoot van de TU – tegengekomen. Hij vliegt vandaag terug vanaf Moskou.
Met een beetje geluk komt de volgende post uit Tokyo!

20110716-162220.jpg

Posted from .

One thought on “Sheremetyevo

  1. Ik heb gezien dat het vliegtuig in Tokio is gearriveerd om kwart over drie Nederlandse tijd. Veel plezier gewenst.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>